(123)456 7890 demo@coblog.com

Hoe cryptocurrency werkt: uitleg

Hoe cryptocurrency werkt: uitleg

Hoe werkt cryptocurrency? Hier is het in simpele stappen:

 

Iemand vraagt een transactie om te betalen voor een product of dienst.

De transactie zendt uit naar het peer-to-peer-netwerk van gedistribueerde computers (of beter gezegd knooppunten).

Gebruikmakend van de algoritmen van het programma en de consensusregels van de specifieke valuta, doorloopt de transactie het validatieproces door het netwerk van knooppunten.

Zodra de transactie is geverifieerd, gaat deze naar een digitaal grootboek van andere transacties. Vervolgens wordt een nieuw blok met de gegevens/ informatie van de transactie toegevoegd aan een opeenvolgende reeks van andere soortgelijke transacties.

Het nieuwe blok wordt met behulp van cryptografie toegevoegd aan de vorige blokken in de blockchain. Toekomstige transacties worden goedgekeurd en gaan ook oneindig door naar het meest recente blok in de keten.

Dit alles vindt plaats in een tijdsbestek van ongeveer een uur. De transactiebevestiging betekent dat de digitale uitwisseling is voltooid.

JEP. Dat is ongeveer hoe cryptocurrency werkt. Maar als u meer wilt weten of meer duidelijkheid wilt krijgen over het systeem, laten we dan het hele verhaal doornemen door goed naar zowel de crypto als de valuta in cryptocurrency te kijken. Ga hier om de zcash koers en chainlink koers te bekijken.

Na het lezen van dit artikel begrijpt u de volgende dingen over cryptocurrencies beter:

Cryptografie: hoe digitale valuta werkt en is gemaakt.

Blockchain-technologie: hoe het onveranderlijke grootboek werkt.

Peer-to-peer-netwerken: wat is de rol van een gedecentraliseerd netwerk.

Populaire cryptocurrencies: wie de belangrijkste spelers zijn en wat moet u over hen weten.

Zorgen en beperkingen: Welke uitdagingen worden geconfronteerd met de gezondheid van cryptocurrencies op de lange termijn.