(123)456 7890 demo@coblog.com

CC online

CC online

Creditcard steeds populairder

 

ePayPolicy en Veruna hebben een overeenkomst tussen leverancier en partner gesloten om de digitale betalingsverwerkingsmogelijkheden van ePayPolicy toe te voegen aan de Veruna AMR, het open-platform agentschapbeheersysteem (AMS) van het bedrijf.

ePayPolicy en Veruna hebben een overeenkomst tussen leverancier en partner gesloten om de digitale betalingsverwerkingsmogelijkheden van ePayPolicy toe te voegen aan de Veruna AMR, het open-platform agentschapbeheersysteem (AMS) van het bedrijf.

Beide bedrijven zijn pioniers op het gebied van InsurTech en herdefiniëren hoe onafhankelijke verzekeringsagentschappen zaken doen door de innovatieve ontwikkeling en toepassing van technologie, en zetten zich in voor meer controle over de agentschappen en een papierloze werking.

Aanvragen AMEX

ePayPolicy heeft als missie papieren cheques te vervangen door handige, eenvoudige, online betalingen via creditcard of ACH. Hoewel digitale betalingen alomtegenwoordig zijn in het hele spectrum van consumenten- en zakelijke transacties, zijn verzekeringen traditioneel traag om alternatieven voor cheques aan te bieden – ook al gebruiken de meesten een AMS om andere aspecten van het bedrijf te automatiseren. ePayPolicy biedt polishouders het gemak van digitale betalingsopties terwijl ze de specifieke boekhoud-, nalevings- en rapportagevereisten van onafhankelijke agenten en makelaars behandelen. american express kredietkaart opvragen voor buitenlandse betalingen.

“Om de onafhankelijke agenten van vandaag te bereiken, is het essentieel dat we integreren met de managementsystemen voor bureaus die doorgaan met het ontwikkelen van agent-first oplossingen”, zegt Milan Malkani, mede-oprichter van ePayPolicy. “Veruna biedt een opwindend, innovatief AMS dat rijk is aan functies. We zijn vereerd om te worden genoemd als hun integratiepartner voor betalingsverwerking. ”

“Ons doel is om agentschappen te helpen beter te presteren dan het verleden”, zegt Jennifer Carroll, CEO van Veruna. “We zijn afgestemd op hun veranderende behoeften in een steeds veranderende wereld, en de Veruna AMR biedt agentschappen een robuuste, maar behendige suite van beheerfuncties. Digitale betalingsverwerking is een welkome en tijdige toevoeging en ePayPolicy is de perfecte partner voor ons. ”

Het Veruna-platform zorgt voor een revolutie in de activiteiten van bureaus en maakt hogere productiviteitsniveaus mogelijk met de mogelijkheid om snellere, weloverwogen beslissingen te nemen met behulp van realtime gegevens, robuuste analyses en geautomatiseerde workflows. Door uitzonderlijke technologie te koppelen aan branchekennis, levert Veruna een AMS dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne verzekeringsmaatschappijen door de mobiliteit, flexibiliteit, maatwerk en integratiemogelijkheden te verbeteren.

Kredietkaart zonder bkr aanvragen

“EPayPolicy herdefinieert verzekeringsbetalingen en Veruna herdefinieert het beheer van agentschappen”, aldus Carroll. “Ik zie opwindende gevolgen voor vooruitstrevende bureaus – en onze klanten.” creditcard aanvragen zonder bkr is niet altijd voordelig.

Over Veruna

Veruna levert het enige moderne agentschapbeheersysteem (AMS) van de verzekeringssector dat is gebouwd op het Salesforce-platform en in staat is om snellere beslissingen te nemen met behulp van realtime gegevens, robuuste analyses en geautomatiseerde workflows met verhoogde mobiliteit, flexibiliteit, maatwerk en integratie, allemaal ondersteund door de uitbreidingsmogelijkheden die inherent zijn aan de Salesforce AppExchange. Ga voor meer informatie naar veruna.com.

Over ePayPolicy

ePayPolicy is de eenvoudigste manier om digitale verzekeringsbetalingen te innen. EPayPolicy, gevestigd in Austin, Texas, is ‘s lands belangrijkste leverancier van betalingsverwerking die exclusief is ontwikkeld voor onafhankelijke agentschappen, makelaars / MGA’s en premium financiële instellingen. Het innovatieve elektronische betalingsverwerkingsportaal van het bedrijf stelt zijn klanten in staat om betalingen via creditcard of ACH te accepteren, zonder rommelige verkopersaccounts of verborgen kosten. ePayPolicy is snel opgezet, kan naadloos worden geïntegreerd met toonaangevende managementsystemen en wordt in het hele land onderschreven door onafhankelijke verzekeringsverenigingen. Ga voor meer informatie naar epaypolicy.com.