(123)456 7890 demo@coblog.com

Sex daten met homo mannen

Sex daten met homo mannen

Het tijdschrift Equality van de Human Rights Campaign, het grootste LGBTQ-magazine van het land, gaat voor het eerst alleen digitaal. Lees meer artikelen uit het voorjaar van 2020 op hrc.org/magazine.

https://www.youtube.com/watch?v=REc93yCy4ss

Een van de vele crises waarmee de Verenigde Staten worden geconfronteerd tijdens de wereldwijde pandemie van COVID-19 is een tekort aan bloeddonoren. De Amerikaanse Food and Drug Administration kent al lange tijd verschillende beperkingen met betrekking tot hoe en wanneer mannen die seks hebben met mannen bloed kunnen doneren. Begin april kondigde de FDA aan dat zij deze beperkingen opnieuw aan het herzien was om de periode te verkorten dat het vereist dat mannen die seks hebben met mannen, abstinent blijven voordat ze bloed doneren. Sex dating gebeurt vaker.

Hoewel deze FDA-aankondiging een stap in de goede richting is, is het nog steeds niet genoeg. We zijn er nog niet met gelijkheid in de regels rond bloeddonaties, en dat zal pas gebeuren als het beleid alle potentiële donors behandelt op basis van het werkelijke risico dat hun bloed vormt voor de bloedtoevoer in plaats van wie ze zijn. Homo dating is normaal.

Hoe werkt homo dating tijdens de pandemie?

“Naarmate de wereldwijde pandemie vordert, moeten de integriteit en veiligheid van de bloedtoevoer in dit land worden behouden, versterkt en gehandhaafd”, aldus HRC-president Alphonso David. “Doorgaan met de handhaving van het feitelijke verbod op bloeddonatie door seksueel actieve homo- en biseksuele mannen weerspiegelt niet de beste beschikbare wetenschap.”

HRC pleit al decennia voor het beëindigen van dit beleid en heeft sinds de jaren tachtig verschillende acties ondernomen rond deze belangenbehartiging. Deze acties omvatten het houden van vergaderingen met het Amerikaanse Rode Kruis en de American Association of Blood Banks, het werken met en het oproepen van presidentiële administraties om veranderingen in het zogenaamde bloedverbod te ondersteunen en het samenwerken met leden van het Amerikaanse Huis en de Senaat, evenals onze coalitiepartners, om te pleiten voor veranderingen in het beleid.

Dit werk concentreert zich op de noodzaak van een bloeddonatiebeleid dat de huidige wetenschap weerspiegelt en een beoordeling van het individuele risico, in plaats van de seksuele geaardheid of genderidentiteit van de toekomstige donor.

Maar volgens de richtlijnen die begin april zijn aangekondigd, kan iemand bloed geven na onbeschermde seks, terwijl een homoseksuele of bi + man die binnen drie maanden na de datum seks heeft gehad met een andere man bloed wil doneren – zelfs met condooms en het nemen van hiv-preventiemedicijnen zoals PrEP – kunnen dat niet. Het is onaanvaardbaar dat deze vooringenomenheid de basis vormt voor het bepalen van de geschiktheid om bloed te doneren.

Informatie homo dating

“Modernisering van het beleid is essentieel om ervoor te zorgen dat de bloedtoevoer zo veilig mogelijk blijft terwijl de donorpool wordt gemaximaliseerd”, zei David. De Amerikaanse senator Tammy Baldwin, D-Wis., Vergezelde David op een virtuele persconferentie met verslaggevers en was het ermee eens dat het aanstaande beleid van de FDA gebaseerd zou moeten zijn op de beste volksgezondheidsinformatie en niet op anti-LGBTQ-vooroordelen.

“Er had geen pandemie en het resulterende dringende bloedtekort voor nodig zijn om vooruitgang te boeken op dit gebied”, zei Baldwin. “Het is een belangrijke stap om een ​​onmiddellijk nijpend tekort aan bloedtoevoer aan te pakken, maar de administratie moet haar donatiebeleid aanpassen aan het individuele risico, in plaats van algemene uitstel van betaling, zodat alle gezonde homo- en biseksuele mannen bloed kunnen doneren.”